Gabriela Firea: ”Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății există, confirmă, azi, Raluca Turcan!”

| 23 mar, 19:24

Gabriela Firea susține, pe o rețea socială, că, în Memorandumul confirmat de ministrul muncii Raluca Turcan, ”se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual, ceea ce atrage o scădere automată a veniturilor cadrelor medicale, care primesc sporuri de până la 80%”.

 

”Alba - neagra cu salariile personalului medical! Guvernul austeritāții umilește și lovește medicii și asistenții.
„Memorandumul iniţiat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Finanţelor vizează o evaluare amplă a criteriilor care stau la baza salarizării în sistemul public(...). În acest proces sunt implicate toate ministerele de linie (...)”, declară ministrul Muncii, Raluca Turcan.
Așadar, Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan.
Iar în Memorandum se menționează intenția de scădere a sporurilor până la 20% la nivel individual, ceea ce atrage o scădere automată a veniturilor cadrelor medicale, care primesc sporuri de până la 80%!
Da, știu, PSD e de vină!”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ