Gabriela Firea, noi declarații despre terenul pe care se construiește primul spital oncologic: ”Nu am blocat acest proiect!”

| 30 oct, 20:44

Primarul general Gabriela Firea susţine în continuare că terenul pe care se construieşte un spital de către Asociaţia ”Dăruieşte Viaţă” aparţine Primăriei Capitalei, fiind trecut din proprietatea statului în cea a Primăriei printr-o Hotărâre de Guvern. ”Nu numai că nu am blocat acest proiect, l-am susţinut în ultimii doi ani de zile”, spune Firea.

 

Gabriela Firea a declarat, miercuri, la Digi 24, că terenul pe care se construieşte un spital în Bucureşti de către asociaţia ”Dăruienţe Viaţă” este propriatatea Primăriei, fiind trecut din proprietatea statului, printr-o Hotărâre de Guvern, adoptată de Guvernul Năstase.
Firea a precizat că doreşte ca acest lucru să fie recunoscut de către Asociaţia care ridică spitalul, care ar trebui să nu mai promoveze ideea că se face un spital din fonduri exclusiv private.

”Am spus că este normal ca adevărul să iasă la iveală şi să se ştie că şi Primăria Capitalei are o contribuţie la realizarea acestui proiect. Dacă acest adevăr ustură atât de tare, mergem în instanţă”, a declarat Firea, potrivit News.ro.
Întrebată dacă este de acord cu postarea pe care a distribuit-o - şi care are un limbaj vulgar care jigneşte persoanele care au donat pentru acea investiţie, Firea a spus: ”Am fost de acord nu neapărat cu acele cuvinte, ci cu fondul problemei. Şi anume că opinia publică este manipulată, este minţită prin omisiune, spunându-se că se construieşte o clădire lângă un spital exclusiv din fonduri private, lucru lăudabil, şi nu am jignit niciodată donatorii. (...) Dacă vreţi să faceţi analiza pe text a tuturor postărilor pe Facebook, vă invit să începem cu cele care îmi sunt mie adresate şi cuvintele care se referă la persoana mea, atât publică, cât şi privată, de către aceşti influenceri care susţin că numai acest ONG, singurul din România face lucruri minunate. Repet, face lucruri minunate şi în acest sens am invitat acest ONG vineri la Primăria Capitalei, să ne spună în ce sens putem contribui la dinamizarea acestui proiect, iar el să fie fezabil”.
Primarul general a mai adăugat: ”Nu numai că nu am blocat acest proiect, l-am susţinut în ultimii doi ani de zile”.
Firea susţine că nimeni nu a pus piedici proiectului, iar terenul a fost acordat ”fără tam-tam”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ