Gabriela Firea nu vrea funcția de președinte al PSD. Ce spune despre viitorul Congres al partidului

| 27 noi, 19:59

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că este "exclusă" o candidatură a sa pentru funcţia de preşedinte al PSD la viitorul Congres al partidului, ea afirmând că ia în calcul o candidatură pentru funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea Bucureşti - Ilfov. Firea anunţă şi că s-a renunţat la protocoalele cu sindicatele, iar pe viitor conducerea PSD va merge în faţa CEX pentru a discuta astfel de colaborări.

 

"Candidatura pentru funcţia de preşedinte este exclusă, voi analiza împreună cu colegii mei de la Bucureşti candidatura pentru vicepreşedinte regional Bucureşti-Ilfov”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România TV.
Aceasta a precizat că PSD va avea de pierdut dacă va vorbi în continuare despre oameni şi mai puţin despre principii.
Primarul general a spus că la nivelul PSD s-a constituit un "comitet de organizare a Congresului”, din care Firea a spus că face parte.
Gabriela Firea a vorbit şi despre protocoalele dintre PSD şi sindicate, în baza cărora reprezentanţii unor astfel de asociaţii au primit funcţii de vicepreşedinţi în partid.
"S-a decis foarte clar ca aceste protocoale cu sindicatele să înceteze după perioada electorală şi în cazul în care, în urma unor discuţii, se va considera necesar să se facă anumite colaborări punctuale cu anumite sindicate şi cu anumite patronate şi cu anumite asociaţii din România vor veni noii membri ai conducerii PSD în faţa Comitetului Executiv să spună explicit despre ce entităţi este vorba, cine le reprezintă şi ce tip de colaborare avem. Sub nicio formă nu s-a agreat formula de a deveni reprezentanţii acelor entităţi vicepreşedinţi naţionali, membri în Comitetul Executiv Naţional”, a adăugat Gabriela Firea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ