Gabriela Firea, promisiunea ANULUI pentru bucureșteni: Este ultima vară fără aer condiționat

| 04 aug, 10:37

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, promite că aceasta este ultima vară în care bucureștenii vor merge fără aer condiționat în mijloacele de trasport în comun, pentru că de la anul se vor achiziționa mașini și tramvaie noi, dotate cu aer condiționat.

”Este ultima vară fără aer condiționat în mijloacele de transport în comun și credeți-mă că știu ce spun când vă promit asta. Suntem în plină negociere pentru achiziționarea a 100 de autobuze, 100 de tramvaie și 100 de troleibuze toate ultra moderne, bineînțeles dotate cu aer condiționat. Toate aceste investiții ar fi trebuit să fie efectuate în ultimii ani și ne cerem scuze pentru faptul că bucureștenii trebuie să suporte aceste condiții. Se va rezolva în această adminitrație și vă asigur că este ultima vară fără aer condiționat.

În acest moment, 50% dintre autobuzele din Capitală au aer condiționat. Îl rog pe domnul director de la RATB ca măcar autobuzele care au aer condiționat să funcționeze și să funcționeze la parametri necesari pentru această perioadă”, a declarat Gabriela Firea.

Primarul general i-a rugat pe polițiștii locali să îi găsească pe copiii duși de părinți la cerșit și pe oamenii străzii.

”Am văzut că sunt mulți oameni ai străzii, care dorm pe băncile din oraș, chiar și pe marile bulevarde, pe Magheru, la Gara de Nord, dar și în alte zone. Vă rog să luați toate măsurile pentru ca acești oameni să fie duși în adăposturile sociale, unde pot beneficia de condiții decente pentru această perioadă.

Poliția Locală și de sector luați măsuri pentru părinții care ies cu copiii la cerșit în plină caniculă. Am văzut copii la 40 de grade, în miezul zilei, care sunt duși de părinți la cerșit. Există autorități în acest sens și vă rog să le sesizați, pentru a nu pune în pericol acești copii”, a mai precizat Firea.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ