Gabriela Firea: Răsturnarea Guvernului Ponta înseamnă întoarcerea la dezastrul produs de PDL

| 10 iun, 17:33

Purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, nu crede în șansele de victorie pe care le-ar avea PNL cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Victor Ponta.

"Nu cred că moțiunea de cenzură a PNL are vreo șansă de victorie, deoarece sunt sigură că toți parlamentarii sunt conștienți de faptul că o răsturnare a Guvernului Ponta înseamnă întoarcerea României la dezastrul produs de PDL! Revenirea PDL la guvernare ar însemna blocarea tuturor măsurilor bune luate de Guvernul Ponta până în prezent: măsurile care au dus la o creștere economică de 4,3%, cea mai mare rată de creștere din Europa, reinstaurarea nedreptăților comise de colegii doamnei Alina Gorghiu, tăierea alocațiilor pentru copii, tăierea salariului minim și a pensiilor, creșterea din nou a TVA" este de părere purtătoarea de cuvânt a PSD, Gabriela Firea.

Senatoarea PSD adăugă: "Să nu uităm că drept soluție de premier este propus Cătălin Predoiu, un om care a semnat fără nicio remușcare măsurile antisociale luate de Guvernul Boc. Iar alături de Predoiu s-ar întoarce și Ialomițeanu, Blaga, Videanu, Blejnar, Anastase și restul haitei portocalii".

 

Citeşte şi: PSD: Iohannis a demonstrat că este doar președintele liberalilor

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ