Gabriela Firea spune că „forțe” fac presiuni asupra ei să fie prim-ministru și șef al PSD, ca să nu candideze la Primărie

| 08 iul, 15:11

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri, înainte de ședința conducerii interimare a PSD că sunt „forțe” care fac presiuni să nu candideze pentru un nou mandat însă nu o interesează scenariul în care să candideze la parlamentare, să preia PSD și apoi să fie variantă de prim-ministru.

 

„Nu mă interesează scenariul în care să candidez la parlamentare, să preiau PSD și apoi sa fiu varianta de prim -ministru. Nu vreau să îi iau locului domnului Ciolacu și nici celui care va fi varianta noastră de premier", a declarat Gabriela Firea.
Firea a mai spus că dacă „prin absurd” o să fie un alt candidat mai bun, se retrage din competiție. Despre o alianță cu Pro România, primarul general spune că sunt șanse să se parafeze, „dacă sunt negocieri corecte”.
De asemenea, Gabriela Firea a mai declarat că, în contextul pandemiei, sunt șanse să se amâne alegerile locale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ