Gafă a Vioricăi Dăncilă. În vizită în Muntenegru, premierul a confundat capitala cu cea a Kosovo

| 26 iul, 10:07

Încă o gafă de proporții a premierului Viorica Dăncilă. Aflată la Podgorica, în Muntenegru, prim-ministrul a spus în timpul declarației de presă că se bucură să fie la Priștina, care însă este capitala Kosovo, stat nerecunoscut de România. Translatorul a corectat-o pe Dăncilă în timpul traducerii declarației, spunând numele corect al orașului.

 

Declarațiile au fost transmise live pe pagina de Facebook a Guvernului, însă ulterior au fost șterse.  De asemenea, ele nu se regăsesc nici pe pagina oficială a Guvernului.
Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a afirmat, miercuri, că premierul Viorica Dăncilă a făcut o "gafă serioasă de diplomaţie" în cadrul vizitei în Muntenegru, prin încurcarea capitalei Podgorica cu cea a Kosovo - Priştina. Potrivit lui Dobre, premierul Dăncilă ar trebui să facă o analiză amănunţită a consilierilor cu care a fost pregătit dosarul acestei vizite, potrivit Agerpres.



Imagini realitatea.net

Totodată, pe site-ul Guvernului din Munenegru, în momentul în care Dăncilă spune Priștina, sunetul este tăiat (minutul 6:03).

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ