Garsoniera de 18.000 de euro, cea mai accesibilă locuinţă la Târgul Naţional Imobiliar

| 08 mai, 2013

Dezvoltatorii imobiliari vin cu oferte tentante la Târgul Naţional Imobiliar (TNI) ce se va desfăşura în perioada 10-12 mai 2013, la Palatul Parlamentului din Capitală. Cea mai ieftină locuinţă are un preţ de 18.000 de euro, iar pentru locuinţele din nordul Capitalei preţurile urcă şi până la aproximativ 150.000 de euro.

Companiile imobiliare îşi prezintă oferta timp de trei zile, 10-12 mai, la Palatul Parlamentului din Capitală cu ocazia Târgului Naţional Imobiliar (TNI). Cea mai ieftină locuinţă prezentată de dezvoltatorul Premier la Târgul National Imobiliar are preţul de 18.000 euro, fiind  o garsonieră într-un ansamblu rezidenţial nou din zona Metalurgiei.

Compania va prezenta la Târgul Naţional Imobiliar toate ofertele imobiliare disponibile în ,,Zona de Sud' (Bucureşti şi Ilfov). Printre nouătăţile dezvoltatorului se numără  lansarea oficială a proiectelor Mihai Bravu Residence (sector 3), Sud Garden 2 (Popeşti - Leordeni) şi Brâncoveanu Residence 2 (sector 4).

Agenţia imobiliară Private Broker propune ansamblurile rezidenţiale Good Morning Residence si Good Afternoon Residence, cele mari ansambluri rezidenţiale de case din nordul Bucureştiului. Complexurile cuprind un total de aproximativ 200 de case, dintre care circa 150 sunt vândute şi locuite. Anual se construiesc în jur de 100 de locuinţe în cele doua ansambluri, preţurile fiind între 74.900 euro şi 149.900 euro.

Adama este prezent la TNI cu ultimele apartamente disponibile în proiectele Evocasa Armonia şi Evocasa Optima 1. Preţurile pentru un apartament de două camere încep de la 44.762 euro plus TVA.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ