UPDATE Gelu Diaconu este noul preşedinte ANAF

| 25 apr, 2013

Premierul Victor Ponta a anunţat că şefia ANAF va fi preluată de Gelu Diaconu, secretar de stat în Ministerul Economiei, susţinut de PNL.

UPDATE Gelu Ştefan Diaconu a fost numit în funcţia de preşedinte cu rang de secretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), în baza unei decizii semnate de premierul Victor Ponta şi publicată joi în Monitorul Oficial.

Totodată, a fost publicată decizia prin care Gelu Ştefan Diaconu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, precum şi decizia în baza căreia Şerban Pop a fost eliberat din funcţia de preşedinte al ANAF.

"Facem o restructurare a ANAF-ului inclusiv prin crearea acelei Direcţii antifraudă", a declarat, recent, Victor Ponta.

Prim-ministrul a explicat că nu are nimic de reproşat la adresa lui Şerban Pop, fostul şef ANAF, dar că era vorba de un mandat limitat.

Ministrul Finanţelor, Daniel Chiţoiu, îi propusese lui Ponta  înlocuirea preşedintelui ANAF Şerban Pop cu Gelu Diaconu.

În urmă cu câteva zile, Şerban Pop a fost retras de la conducerea Agenţiei de Administrare Fiscală după o discuţie cu Ponta. Motivul îndepărtării lui Pop ar fi că nu a reuşit să reducă evaziunea fiscală.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ