Generația Y în pariuri sportive

| 28 sep, 17:52

Trăim într-o lume în care suntem bombardați cu informații. Născuți între anii 70 și mijlocul anilor 90, mulți pariori și traderi sportivi sunt din generația Y, o generație neliniștită, nerăbdătoare să obțină rapid succesul. Dar ce legătură are generația Y cu pariurile sportive? Vom vedea mai târziu.

Generația Y în pariuri sportive

Generația Y sau cea cunoscută și numele de Generația Milenială, fie Generația Internetului, cuprinde oameni care s-au născut într-o perioadă de dezvoltare economică și cu multe progrese tehnologice, într-un mediu extrem de urbanizat.

Dacă generația X a fost concepută în timpul tranziției către o nouă lume tehnologică, generația Y este prima care se naște de fapt în acest mediu, chiar dacă este la început.

Internetul a devenit unul dintre cele mai eficiente moduri de a lucra și de a câștiga suficienți bani, ceea ce a ajutat foarte mult la dezvoltarea profesiilor precum cele de pariorii profesioniști ( care plasează pariuri Fortuna , de exemplu) și traderi sportivi.

Ce așteptări are generația Y?

Născută într-o perioadă destul de bună,  Generația Y are impresia că succesul poate fi obținut rapid și ușor. Spre deosebire de vremurile părinților acestei generații, când numărul copiilor a fost mult mai mare, cei născuți între anii 70 și 90 au avut, în majoritatea lor, puțini frați. Au primit atenție dublă, de asta cred că sunt speciali și, la un moment dat, lumea va conspira pentru succesul lor, deoarece sunt diferiți de toate celelalte generații și ies în evidență prin acest lucru.

Baby Boomers, părinții generației Y, s-au născut în perioada în care realizarea profesională și succesul financiar era ceva cultivat și se obținea după mult efort și dăruire, după ani și ani de angajament față de aceeași activitate, făcând de multe ori carieră într-o singură companie.

Așteptările Baby Boomers au fost reduse, iar accentul a fost pus pe muncă, ceea ce i-a făcut pe acești oameni fericiți, mai puțin anxioși și mai puțin ocupați cu privire la viitor, pentru că știau că locul de muncă este asigurat.

Generația Y în pariuri sportive și trading

Până acum v-am explicat care este această generație și că anxietatea care apare în lupta pentru succes este foarte prezentă și provoacă prejudecăți, dar ce legătură are aceasta cu pariurile și trading-ul? Este de fapt destul de simplu...

Știind că persoanele din generația Y își doresc succes imediat, o mare parte din reclamele legate de pariuri oferă exact acest lucru: succes imediat.

Trebuie însă să conștientizați că succesul se obține pas cu pas. În felul acesta veți găsi cele mai bune căi pentru a deveni pariori de succes. Asta vrem să vă arătăm pe acest traseu al generației Y în pariuri sportive.

Am făcut o listă cu ceea ce trebuie să faceți pentru a vă îmbunătăți veniturile și sperăm că acest lucru vă va ajuta să vă atingeți obiectivul.

Nu vă simțiți speciali: în orice profesie trebuie să acumulați cunoștințe și experiență. Să nu aveți impresia că sunteți experți în pariuri sau în fotbal, asta vă poate afecta foarte mult. Nimeni nu devine special până nu acumulează suficiente cunoștințe.

Munciți pentru a vă bucura mai târziu

Începeți încet și conștientizați că în fiecare zi puteți învăța ceva nou. Dedicați-vă unei piețe sau unui campionat, unei echipe și specializați-vă în ceea ce faceți. Atât trading-ul, cât și pariurile sportive sunt orientate către profit pe termen lung. De îndată ce conștientizați de acest lucru, puteți obține profit într-un timp scurt.

Reduceți așteptările. Înainte de a vă gândi să trăiți din acest lucru, concentrați-vă pe studiu. Dacă așteptările cu privire la pariuri sunt foarte mari, pot apărea frustrări pe termen scurt. Faceți totul pas cu pas.

Apreciați realitatea. Dacă sunteți la început sau aveți experiență, dar abia începeți să luați mai în serios pariurile, apreciați ceea ce ați obținut până acum.

Înainte de a vă dori mai mult, munciți mai mult. Repetați ce a funcționat înainte de a vă dori mai mult. Verificați dacă ceea ce faceți este într-adevăr profitabil. Acest lucru este una dintre cheile succesului. Mulți pariori își măresc investițiile înainte de a fi siguri de ceea ce fac. Dacă aveți răbdare și munciți, șansele de succes cresc în mod substanțial.

Ignorați rezultatele altora. Câștigul altora nu vă plătește facturile, concentrați-vă pe câștigul vostru. Câmpul vecinului nu este întotdeauna mai verde. Să nu credeți asta. În această lume, mulți oameni își ascund pierderile și-și arată numai profituri. Să știți că toată lumea pierde, tot ce trebuie să faceți este să câștigați mai mult decât pierdeți.

Fiți mereu ambițioși. Stabiliți-vă obiective posibile și visați la mai mult. Stabilirea de obiective pe termen mediu și lung poate fi o opțiune excelentă. Știind unde vreți să ajungeți, înaintați pas cu pas. Mult succes!

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ