General audiat în urma unor percheziţii, într-un caz de furturi de maşini de lux

| 29 apr, 2013

Fostul şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării, generalul Francisc Radici, a fost dus la audieri la Serviciul Furturi Auto, fiind unul dintre suspecţi în dosarul în care mai multe persoane sunt acuzate de furturi şi înşelăciuni cu autoturisme, poliţiştii efectuând luni 32 de percheziţii în Capitală şi în alte cinci judeţe.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, persoanele vizate sunt apropiaţi al interlopului Sandu Geamănu, iar dosarul de află în lucru la Serviciul Furturi Auto din cadrul Poliţiei Capitalei.

Oamenii legii fac 19 percheziţii în Bucureşti, una în Galaţi, una în Sibiu, trei în Iaşi şi alta în Alba.

Prejudiciul în acest caz este de aproximativ 200.000 de euro, gruparea fiind monitorizată de oamenii legii încă din noiembrie 2012, informează Poliţia Română.

La acţiune participă poliţişti bucureşteni, judiciarişti din cadrul DGPMB, luptătorii SAS ai Poliţiei Capitalei şi cei din judeţele unde se desfăşoară percheziţiile, ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi luptători SIAS.

Suportul tehnic-informativ a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale din IGPR şi DIPI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ