Generalul Ion-Aurel Stanciu, noul director general al ROMATSA

| 02 iun, 2014

Generalul Ion-Aurel Stanciu, fost şef al Statului Major al Forţelor Aeriene, a fost numit luni director general interimar al ROMATSA, au declarat  surse apropiate situaţiei.

Aleodor Frâncu a demisionat în luna ianuarie din funcţia de şef al ROMATSA după ce premierul Victor Ponta a reclamat deficienţe în gestionarea accidentului aviatic din Munţii Apuseni.

ROMATSA a anunţat ulterior că atribuţiile de director general au fost preluate de Valentin Cimpuieru, director al Departamentului Tehnic Dezvoltare, el fiind succedat de Adrian Şerban, director operaţional.

Regia autonomă a lansat procedurile de selecţie a unui nou director general, termenul de depunere fiind prelungit de mai multe ori.

Potrivit celui mai recent anunţ publicat pe site-ul ROMATSA pe această temă, candidaţii interesaţi de funcţia de director general pot depune canditaturile şi documentele necesare până la 30 septembrie.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ