Generalul-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca, numit în funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale

| 01 aug, 16:57

Generalul-maior inginer Ionel-Sorinel Vasilca a fost numit la 1 august 2017 în funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Președintele Klaus Iohannis a propus CSAT, care a aprobat, numirea generalului-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca în funcția de director al STS.

Generalul-maior ing. Ionel-Sorinel Vasilca s-a născut la 8 iulie 1966 în localitatea Săvinești, județul Neamț.

A absolvit, în 1990, Facultatea de Electronică și Informatică în cadrul Academiei Tehnice Militare. A urmat mai multe cursuri de specialitate în Germania, Anglia, Suedia, Franța privind echipamentele de telecomunicații speciale. În 2004 a absolvit programul E.M.B.A. al Institutului de Afaceri și Administrație Publică ASEBUSS, în cadrul Kennesaw State University și în 2006 a absolvit Colegiul Superior de Securitate Națională, conform www.sts.ro.

A fost ofițer tehnic la Direcția Radiocomunicații în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale (1990-1997), șef birou și șef sector în cadrul aceleiași direcții și apoi locțiitor al șefului Direcției Radiocomunicații (2001-2005). Din data de 7 decembrie 2005 până la numirea în funcția de director al STS, a ocupat funcția de adjunct tehnic al directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Este căsătorit și are doi copii.

Tag-uri: STS
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ