Geoană:Cum poţi să mergi în faţa opiniei publice când doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează?

| 28 ian, 2014

Senatorul PSD Mircea Geoană a declarat, marţi, la conferinţa "Mediafax Talks about Lobby", că este dificil să ai credibilitate în faţa opiniei publice în condiţiile încare doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează din Parlament.

Mircea Geoană a atras atenţia asupra neîncrederii mari în clasa politică, în mediul de afaceri din România, încât, "dacă vrei să distrugi un subiect, îl bagi în cazanul cu smoală în care diverse interese învârtesc cu foarte mult sârg".

"Cum e posibil ca lumea să aibă încredere în Parlament şi în clasa politică, atunci când nu există elemente minime de asumare de responsabilitate politică, în situaţii critice?", a arătat Geoană.

"Cum să poţi să mergi în faţa opiniei publice româneşti, atunci când ai doi politicieni de vârf, foşti miniştri, recent condamnaţi de justiţia română, un senator, fost minsitru al Justiţiei şi o doamnă, fost ministru al Tineretului şi Sportului, condamnaţi recent de către justiţia română, şi aceşti oameni nu îşi dau demisia din Parlamentul naţional? Cum poţi să crezi că cineva te va crede că vei face o lege sau vei face legi şi legislaţie serioasă din acest punct de vedere?", a spus Mircea Geoană, referindu-se la senatorul PNL Tudor Chiuariu şi la deputatul PPDD Monica Iacob Ridzi.

Senatorul social-democrat a mai arătat că "nu este niciun fel de surpriză că aceste ultime săptămâni au fost extrem de complicate pentru atmosfera generală din România".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ