Geoană, despre Lactate Brădet: O companie românească mică a fost masacrată din punct de vedere al reputaţiei

| 04 mar, 16:54

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), senatorul Mircea Geoană, a declarat vineri, la Hunedoara, că statul român manifestă dezinteres faţă de la micii întreprinzători autohtoni, potrivit Agerpres.

El a exemplificat cu situaţia companiei Lactate Brădet din judeţul Argeş, despre care a afirmat că a fost 'masacrată' din punct de vedere al imaginii după ce instituţiile sanitar-veterinare şi Ministerul Agriculturii au lansat în spaţiul public informaţii insuficient verificate la adresa firmei. 

'Am auzit aseară o declaraţie a celor de la agenţia de protecţie sanitar-veterinară - cei care iniţial au dat informaţia că produsele companiei argeşene Brădet stau la baza tragediei bebeluşilor din judeţul Argeş - retractând practic acea afirmaţie. Cu alte cuvinte, timp de o săptămână, o companie românească mică a fost pur şi simplu masacrată din punct de vedere comunicare publică, reputaţie, brand. Am pus o firmă românească pe butuci, pur şi simplu dintr-un capriciu politic sau administrativ', a afirmat, pentru AGERPRES, Mircea Geoană. 

Potrivit acestuia, dat fiind subiectul grav aflat în discuţie, cei care au adus acuze companiei din Argeş ar fi trebuit să se documenteze mult mai bine şi să aibă dovezi prin care să-şi susţină afirmaţiile pe care le-au făcut la adresa firmei de lactate. 

'Stau şi mă întreb dacă aceeaşi agenţie ar fi făcut un astfel de anunţ cu privire la o mare companie internaţională care operează şi vinde în România, care are volume şi forţă economică, financiară - şi probabil şi lobby- extrem de puternice. Există un dezinteres al autorităţilor statului faţă de soarta micului întreprinzător român, a brumei de industrie agroalimentară autohtonă care a mai rămas în ţara aceasta, care este pur şi simplu preocupant', a adăugat preşedintele PSRO. 

Geoană a cerut 'oficial' autorităţilor statului român să clarifice ceea ce s-a întâmplat în cazul declaraţiilor referitoare la firma din Argeş, menţionând că doreşte să afle şi modalităţile de compensare ale companiei pentru pagubele suferite. 

'Vreau să văd (...) care sunt modalităţile de compensare ale acestei firme, pentru pagubele de imagine şi de profitabilitate pe care le-a avut de suferit în urma acestei suite de declaraţii halucinante. 

Liderul PSRO, Mircea Geoană, a fost vineri la Hunedoara, unde a luat parte la prezentarea de către filiala judeţeană a candidaţilor de primar ai partidului în alegerile locale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ