Geoană insistă: Nu există comparaţie între profilul meu prezidenţial şi al lui Oprescu

| 10 iun, 2014

Senatorul PSD Mircea Geoana sustine ca il va sustine pe premierul Victor Ponta, daca acesta va decide sa cadideze la prezidentiale. Daca insa PSD va decide sa il propuna pe Sorin Oprescu la prezidentiale, Geoana a anuntat ca va candida si el pentru cea mai inalta functie in stat.

"Cred ca nu exista comparatie intre profilul prezidential si tractiunea electorala pe care eu o am, cel putin in comparatie cu Oprescu. Daca Ponta decide sa candideze, eu il voi sustine, voi fi in echipa sa, dar daca este vorba despre Sorin Oprescu, candidatura mea este pe masa si vom vedea ce decide partidul si opinia publica din Romania", a afirmat Mircea Geoana, marti, la B1Tv.

"E adevarat ca avem o cutuma ca presedintele partidului sa candideze, dar niciodata nu a avut un tanar lider, care la 40 de ani sa intre intr-o cursa pentru Presedintia Romaniei. Trebuie lasat sa ia decizia care i se potriveste cel mai mult", a detaliat Geoana.

Victor Ponta a anuntat ca lista PSD cu numele prezidentiabililor s-a scurtat la doar doua nume, al sau si al lui Sorin Oprescu, primarul Bucurestiului.

Intr-o interventie separata, Geoana a aratat ca lista scurta a social-democratilor este o "sarada". "Este o sarada ceea ce se intampla acum! Inainte de europarlamentare aveam o lista cu Ponta, Geoana, Oprescu, era si domnul Tariceanu pe acolo. Ce s-a intamplat intre timp de lista s-a redus la Ponta si Oprescu? Cum sa compari o catime ca Oprescu, care a obtinut 3% in 2009, cu un om care a adus 5 milioane de voturi pentru acest important si frumos partid, care este PSD (...) Sorin Oprescu este o non-solutie!".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ