George Copos, la ieşirea din puscărie: Am făcut două greşeli enorme - politica şi fotbalul

| 07 apr, 18:23

George Copos, care a fost eliberat conditionat din inchisoare, marti, a declarat in fata ziaristilor care il asteptau la poarta penitenciarului ca in viata sa a facut "doua greseli enorme": a intrat in politica si a cheltuit "30 de milioane de euro la fotbal".

El a precizat ca a citit enorm de mult in cele 400 de zile petrecut in puscarie si a facut doua referiri la filosoful german Friedrich Wilhelm Nietzsche, spunandu-le ziaristilor: "Ce nu te omoara te intareste (...) Tot Nietzsche spunea - daca ai pentru ce sa traiesti induri orice suferinta".

Fostul finantator al Rapidului considera ca si-a "dus cu demnitate pedeapsa", desi "a fost extrem de greu".

George Copos s-a declarat "extrem de ingrjorat" de "ce se intampla cu capitalul romanesc" si de faptul ca oameni care au "creat sute de mii de locuri de munca sunt din pacate in inchisoare, ceea ce este nedrept, extrem de nedrept".

CITEŞTE ŞI George Copos a ieşit din ÎNCHISOARE. Decizia de astăzi este definitivă

In aceasta categorie s-a inclus si pe el, afirmand ca a create 5.000 de locuri de munca, a platit "peste 260 mil euro catre bugetele statului" si a facut investitii de "peste270 mil euro".


Primul lucru pe care il va face in libertate va fi sa mearga la spital, in conditiile in care este foarte important "sa ies cu toate simturile santatos, si cu mintea si cu sufletul".

"Stiti ce inseamna sa stai 400 de zile si 400 de nopti sa te gandesti ca sa treaca timpul? Nu faci altceva decat sa citesti (...) In aceste 400 de zile am citit cat nu am citit in toata viata mea. Veti gasi in lucrarile mele teme care nu au fost abordate de specialistii in domeniu", le-a mai spus el ziaristilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ