George Copos rupe tăcerea privind acuzațiile de plagiat. "Am fost calomniat brutal"

| 10 apr, 11:03

George Copos, care a fost eliberat în urmă cu trei zile din închisoare, a reacționat la acuzațiile de plagiat din ultimele zile referitoare la cărțile pe care le-a scris în detentie și datorită carora a fost eliberat mai devreme din detenție.

"În ultimele zile am fost calomniat brutal. Brutal poate fără să vreți voi. Astăzi voi avea un raport de plagiat de la o firmă autorizată. Am tot respectul pentru domnul Parfene care a lucrat, și toată considerația pentru lucrarea lui. Însă o carte care nu a fost publicată nu poate fi plagiată. Eu îmi asum toate lucrările scrise.

Probabil mă voi adresa și instanțelor de judecată, pentru că au fost foarte mulți acoperiți. Dacă raportul la toate cele cinci cărți este unul corect, înseamnă că voi m-ați calomniat", a declarat George Copos, relatează Digi24.

Citește și: SUSPICIUNI DE PLAGIAT: Profesorul universitar care a avizat cartea lui Copos: „A citat, e onest"

Istoricul Catalin Parfene a cerut Administrației Naționale a Penitenciarelor să facă publică o lucrare științifică semnata de George Copos, pe care acesta ar fi scris-o în perioada detenției. Istoricul are suspiciuni de plagiat, întrucat teza respectiva are același nume ca lucrarea sa de master. Mai mult de atât, profesorul care ar fi coordonat ambele teze este același, prof. univ. dr. Stelian Brezeanu, pensionar.

George Copos este audiat vineri în dosarul Loteria II în care este judecat pentru manipularea pieței de capital.

Citește și: Cătălin Tolontan, despre cartea scrisă de George Copos în puşcărie: Și-a cumpărat cartea și libertatea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ