George Maior, așteptat în Comisia de control SRI

| 04 sep, 20:19

Ambasadorul României în SUA, George Maior, va fi audiat de Comisia de Control SRI marţi, după cum a anunțat preşedintele comisiei, Claudiu Manda. Invitaţia vine în contextul ultimelor declaraţii legate de scrisoarea trimisă de Rudolph Giuliani.

Săptămâna trecută, George Maior a intervenit în scandalul iscat în jurul scrisorii trimise de către unul dintre avocații lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, unor oficiali români printre care și președintele Klaus Iohannis. În document, Giuliani critica, printre altele, protocoalele dintre mai multe instituții și SRI.

Maior spunea că scrisoare este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane cu probleme cu legea.

"Un personaj spumos şi extrem de combativ în discuţiile din Statele Unite, nu ştiu dacă mai e avocatul lui Donald Trump. În orice caz, ea este expresia unui lobby, iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia, asta vă spun clar"a declarat ambasadorul României în SUA.

Ulterior, Giuliani a recunoscut că a fost plătit de o firmă de lobby din SUA pentru a trimite acea scrisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ