George Maior: Atragerea de investiții și dezvoltarea relațiilor economice între România și SUA, priorități ale mandatului meu

| 25 mar, 21:19

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a participat împreună cu ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, la o masă rotundă organizată de Consiliul de Afaceri Americano-Român. Cu această ocazie, Maior a susținut că atragerea de investiții și dezvoltarea relațiilor economice între România și SUA reprezintă priorități ale mandatului său.

"Atragerea de investiții și dezvoltarea relațiilor economice între România și SUA este una dintre prioritățile mandatului meu de ambasador, ambele țări având un potențial deosebit pentru amplificarea cooperării economice", a declarat Maior, potrivit unui comunicat.


Acesta a reiterat angajamentul Bucureștiului pentru îmbunătățirea mediului de afaceri.


Totodată, Maior a arătat că "sprijinul oferit de Departamentul Comerțului al SUA în elaborarea planului de acțiuni și, mai nou, interesul manifestat față de proiectul înființării unei agenții pentru investiții străine demonstrează angajamentul și importanța pe care SUA le acordă relației cu România".


La eveniment au participat mai multe companii membre ale AMRO, care "și-au arătat interesul de a contribui, în continuare, la amplificarea schimburilor comerciale româno-americane”.

Tag-uri: George Maior, romania, SUA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ