George Maior, înainte de audierea în Comisia SRI: Am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările

| 27 feb, 14:42

Fostul şef al Serviciului Român de Informaţii George Maior a declarat, marţi, că şi-a făcut foarte bine datoria în funcţia de director al SRI şi a acţionat întotdeauna în spiritul legalităţii.

Acesta s-a prezentat marţi la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI unde urmează să fie audiat.

"Consider că mi-am făcut foarte bine datoria în funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii. Serviciul a ajuns una dintre cele mai respectate instituţii în comunitatea de servicii de informaţii occidentală şi nu numai. Consider că întotdeauna am acţionat în spiritul legalităţii. Nu a fost probată nicio acuzaţie", a afirmat Maior, înainte de audiere.

George Maior a mai spus că "SRI transmite informaţii, nu transmite directorul informaţii, informaţia este construită de Serviciu". "Deci, am venit de bună credinţă să răspund la toate întrebările", a adăugat Maior.

Pe 2 februarie, George Maior, în prezent ambasador al României în SUA, a avut o întâlnire la Parlament cu preşedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ