George Simion acuză că PSD a continuat politica PNL şi că PSD şi PNL au ”falimentat” România

| 26 mai, 20:13

Oficialii Alianţei pentru Unirea Românilor au dat publicităţii, joi, un aşa numit contra-bilanţ al PSD. Astfel, AUR reclamă că în guvernarea PSD-PNL preţurile s-au dublat, gazele au fost vândute ”pe nimic”, iar administraţia a fost ”înţesată” cu membri de partid.

 

AUR acuză, de asemenea, PSD că nu a oprit creşterea datoriei publice, nu a ”retezat atitudinile iredentiste ale partenerilor de la UDMR”, nu a tăiat pensiile speciale ale parlamentarilor şi primarilor şi nu a ”oprit inundarea pieţei româneşti cu produse de o calitate dubioasă”.
Printre reproşurile aduse de AUR celor de la PSD se numără de asemenea faptul că nu s-au făcut investiţii din nicio sursă în infrastructura feroviară, nu s-au luat măsuri preventive pentru eventualele valuri de pandemie şi nu a fost renegociat Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
AUR consideră de asemenea că „votarea pe repede înainte a Legii offshore e similară cu cedarea Petrom” şi reproşează PSD c nu a „deblocat Portul Constanţa, privând exportatorii şi importatorii români de un punct strategic”.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ