Gest IMPRESIONANT făcut de Gigi Becali pentru verii Victor şi Giovani

| 24 mar, 19:29

Gigi Becali a ieşit acum trei zile din închisoare, pentru o săptămână, iar marţi dimineaţă a mers la mormântul mătuşii sale, mama lui Giovani şi a lui Victor, pentru a-i duce o coroană de flori.

Everdichia Becali, mama lui Victor si a lui Giovani Becali, a fost gasita fara suflare in piscina casei in casei in care locuia acum aproape doi ani. Medicii au decis ca femeia a facut infarct in timp ce se plimba pe marginea piscinei, a cayut in apa si a murit inecata. La inmormantare a participat toata familia Becali, cu exceptia lui Gigi, care se afla in inchisoare.

"Gigi a fost la mormant la matusa lui, mama lui Victor si a lui Giovani. A cerut sa mearga singur. A dus o coroana, a aprins lumanari si a zabovit langa locul de veci aproape o ora. Giovani i-a cerut sa faca acest lucru, sa se duca sa aprinda o lumanare si in numele lui", a declarat un apropiat al familiei pentru Cancan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ