Gest SCANDALOS făcut de un vânător american în Pasul Tihuţa

| 12 mai, 12:59

Mai multe fotografii realizate în urmă cu două săptămâni care înfăţişează un vânător american alături cu un urs proaspăt vânat au declanşat o adevărată isterie pe Facebook.

 

 

Se pare că ursul a fost ucis în pădurile din Bistriţa-Năsăud şi apoi a fost adus în faţa Castelului Dracula din Pasul Tihuţa pentru fotografiere, lângă statuia lui Bram Stoker, autorul romanului Dracula.

"Acum două săptămâni am fost într-o excursie prin munţi, am trecut şi pe la Tihuţa şi am oprit puţin să admirăm peisajul când au apărut două maşini şi s-au coborât 3 bărbaţi fericiţi, încântaţi şi extaziaţi dacă aş putea spune aşa. Am fost surprinsă să văd şi de ce… au vânat un urs, nu ştiu cât este de legală treaba asta, ştiu doar că bărbatul mai în vârstă râdea încontinuu şi la un moment dat a spus: crazy americans. Da, era american, ceea ce mă face să cred că probabil a plătit o sumă pentru a merge la vânătoare şi a obţine un permis special, doar aşa, de dragul de a vâna”, a scris pe Facebook autoarea fotografiilor.
Chiar dacă imaginile sunt scandaloasde, vânătorii spun că dacă nu a batjocorit animalul, americanul nu a încălcat nici măcar etica vânătorească.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ