Gestul INCREDIBIL al lui CRISTIAN DIACONESCU făcut în timpul unei emisiuni TV

| 21 apr, 22:42

Cristian Diaconescu a fost nemulțumit de punctul de vedere al unui invitat în cadrul emisiunii „Ultimul Cuvânt”, difuzată de B1Tv, motiv pentru s-a ridicat de pe scaun și a plecat din platoul emisiunii.

Nemulțumirea a pornit de la subiectul „telejustiției”. Moderatorul emisiunii l-a întrebat pe Cristian Diaconescu dacă i se pare mult perioada de 6 luni cât a petrecut Alina Bica în închisoare.

„Nu vreau să vă deranjez pe dvs., pentru că le știți oricum mai bine decât mine. Nu știu, mult, puțin, instanța decide lucrurile astea. Hotărâți dvs la televizor care e limita. Nu sunt supărat, e punctul meu de vedere. Oricum la televizor se hotărăște dacă sunt cu cătușe, fără cătușe (..) Am înțeles și ideea că din tot acest melange care nu e oportun pentru o societate rezultă politicienii nenorociți”, a declarat Cristian Diaconescu.

„Acesta e punctul de vedere al domnului Buzoianu”, a replicat Cătălin Striblea.

„Mi se pare un pic reducționist”, a spus Diaconescu.

Cristian Diaconescu a părăsit emisiunea „Ultimul Cuvânt”

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ