Gheorghe Falcă este noul preşedinte al PDL Arad

| 26 oct, 2013

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL, câştigând la 56 de voturi distanţă faţă de contracandidatul său, Nicolae Ioţcu, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, informează Mediafax.

La Consiliul de coordonare judeţean al PDL Arad au fost prezenţi peste 650 de delegaţi, care au votat noua conducere, pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene candidând primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, şi preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu.

În urma alegerilor, Falcă a obţinut 351 de voturi, în timp ce Ioţcu a obţinut 295, iar 14 voturi au fost declarate nule.

În discursul său de dinaintea votului, Falcă a spus că a venit la Consiliul de corordonare judeţean ”nu cu gândul la o zi a succesului", pentru că "e o zi a durerii", întrucât nu s-ar putea bucura de o eventuală victorie pentru că în ultima vreme nu a existat unitate în filiala judeţeană.

El a reluat şi de această dată ideea că dreapta românescă trebuie să se unească.

Falcă a vorbit şi despre "performanţele" lui Gheorghe Seculici la conducerea organizaţiei şi a spus că acesta nu se poate retrage discret din conducerea judeţeană, propunând audienţei să accepte organizarea "unui eveniment mare" la Sala Polivalentă, delegaţii aplaudând îndelung pentru susţinerea iniţiativei.

La rândul său, fostul preşedinte judeţean, Gheorghe Seculici, şi-a ţinut ultimul discurs în această calitate, vorbind despre cei 15 ani în care s-a aflat la conducerea PDL Arad.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ