GHEORGHE FALCĂ a luat decizia. Ce va face la anul

| 28 iul, 18:08

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, copreşedinte al PNL Arad, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că la alegerile locale din 2016 va candida pentru al patrulea mandat, el fiind singurul din organizaţia locală PNL care şi-a exprimat această intenţie.

Falcă a făcut acest anunţ în contextul în care, până în 3 august, trebuie prezentate la structura centrală a partidului listele cu persoanele care vor să candideze la alegerile locale din 2016, pentru a intra în competiţia internă din PNL, în urma căreia se vor stabili candidaturile finale. "La Arad există doar candidatura mea", a spus Falcă, aflat la al treilea mandat de primar, care va candida pentru a patra oară.

Citeşte şi: FALCĂ, finul lui BĂSESCU, trage cu baronii

Edilul a adăugat că în celelalte oraşe din judeţ vor candida actualii primari ai PNL, iar 33 de liberali şi-au anunţat intenţia de a candida pentru un mandat de consilier judeţean.

În aceeaşi conferinţă de presă, Gheorghe Falcă s-a referit şi la situaţia lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, care este arestat preventiv pentru trafic de influenţă.

Potrivit lui Falcă, Ioţcu îşi exprimase în partid, anterior arestării sale, intenţia de a candida din nou la conducerea Consiliului Judeţean Arad, însă nu a mai avut susţinerea colegilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ