Gheorghe Ialomiţeanu: Opoziţia respectă toate deciziile Curţii Constituţionale

| 29 dec, 2014

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţeanu precizeaza ca opozitia respecta toate deciziile luate de Curtea Constitutionala si subliniaza ca si in situatia in care aceasta ar fi decis ca Legea bugetului este neconstitutionala s-ar fi putut efectua toate platile angajate de Guvern de la 1 ianuarie.

“Este regretabil faptul ca, nici dupa lectia primita in 16 noiembrie 2014, Victor Ponta nu abandoneaza politica bazata pe minciuna si manipulare! Victor Ponta nu a inteles nimic din acel esec, mai ales faptul ca românii pot citi singuri o lege si nu mai pot fi pacaliti. Asa cum a procedat si inainte de alegeri, Victor Ponta si ministrii sai incearca sa manipuleze opinia publica prin minciuni sau interpretarea eronata a unor acte normative, doar dupa bunul lor plac. Astfel, chiar daca le-am sugerat ministrilor finantelor si muncii sa citeasca art. 37 din Legea nr. 500/2002 privind finantele publice in integralitate, acestia au continuat sa-i minta pe români ca nu pot plati pensii indexate sau drepturi salariale de la 1 ianuarie 2015. Este fals si construit cu rea-credinta discursul Cabinetului Ponta, care prin minciuna si dezinformare a incercat sa ascunda ilegalitatile prin care a construit bugetul pentru anul viitor”, afirma Ialomitianu, intr-un comunicat transmis luni presei.

Fostul ministru al Finantelor sustine ca legea ar fi permis efectuarea tuturor platilor angajate de Guvern de la 1 ianuarie, chiar si in conditiile in care Curtea Constitutionala ar fi decis ca Legea bugetului este neconstitutionala.

“Opozitia respecta toate deciziile Curtii Constitutionale, dar, cu toate acestea, are datoria de a sesiza opiniei publice toate manipularile si dezinformarile pe care le utilizeaza Guvernul Ponta pentru a acoperi incompetenta si lipsa de eficienta la guvernare”, conchide deputatul PDL.

CCR a decis luni ca este constitutionala Legea bugetului de stat pe anul 2015, dupa ce a respins sesizarea PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
tyrex
A-ti luato rau de tot in bot ,scurt si cuprinzator si acum obligati de circumstante va dati mari democrati, voi campionii kriminalilor din guvernarea portocalie. Ciociu mic neispravitilor ca nu aveti nici cea mai mica autoritate morala, profesionala sau politica sa vorbiti de altii ,viermi de latrina ce sunteti. Dispareti odata ca imputiti degeaba aerul pe unde respirati.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ