Gheorghe Nichita, audiat din nou la DNA

| 19 mai, 09:00

Gheorghe Nichita, primarul din iași a ajuns, marți dimineața, din nou la sediul DNA din București pentru a fi audiat. Este a doua zi de audieri după ce, luni a stat cu procurorii anticorupție timp de zece ore.

Nichita, aflat în arest la domiciliu pentru abuz în serviciu, în dosarul în care este acuzat că a folosit Poliția Locală din iași în interes personal și i-a pus pe polițiști să o investigheze pe Adina Samson, iubita sa, are parte de audieri record la DNA.

Zece ore a stat, luni, edilul din Iași în sediul DNA, dar se pare că procurorii încă mai au nelămuriri și mai vor să afle lucruri de la acest, astfel că marți dimineața a fost chemat din nou la parchet.

Gheorghe Nichita se află în arest la domiciliu, fiind acuzat de DNA de instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în formă continuată (cinci acte materiale), instigare la abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic şi instigare la operaţiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

 

Citeşte şi: Primarul Iaşiului Gheorghe Nichita, audiat aproape zece ore la DNA: "Mâine voi reveni"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ