Gheorghe Nichita, din nou la DNA

| 28 mai, 18:32

Primarul suspendat al municipiului Iași Gheorghe Nichita și fostul șef al Poliției Locale, Liviu Hliboceanu, au mers joi la sediul DNA Iași. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, Nichita a asistat la percheziții informatice în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu.

Gheorghe Nichita, însoțit de avocata Sandra Grădinaru, a părăsit sediul DNA după ce a petrecut câteva ore în sediul instituției, și a refuzat să dea declarații jurnalișilor. 

În prezent, edilul suspendat al Iașiului este plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în formă continuată (cinci acte materiale), instigare la abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, instigare la acces ilegal la un sistem informatic și instigare la operațiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

 

Citeşte şi: Stenograme INCENDIARE! Cum se certa Gheorghe Nichita cu amanta pentru BĂSESCU

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ