Gheorghe Piperea, desemnat coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare

| 14 dec, 19:23


Gheorghe Piperea a fost desemnat coordonatorul AUR pentru alegerile europarlamentare, a anunţat liderul George Simion, într-o conferinţă de presă. Lista AUR la alegerile pentru PE va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheş.

 

Preşedintele AUR, George Simion, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, coordonatorul politic al campaniei pentru Parlamentul European din 2024.
Este vorba de avocatul Gheorghe Piperea, candidat pe lista de europarlamentare, arată formaţiunea într-un comunicat.
”Lista AUR pentru alegerile europarlamentare de anul viitor va fi deschisă de europarlamentarul Cristian Terheş”, precizează AUR.
”În vreme ce PSD a anunţat că europarlamentarul Mihai Tudose, un personaj cu un bagaj politic plin de controverse şi probleme, va fi coordonatorul campaniei pentru europarlamentare, AUR a ales să vină cu un avocat, care şi-a câştigat renumele prin apărarea drepturilor şi libertăţilor românilor”, spune AUR.
De asemenea, în cadrul conferinţei de presă, preşedintele AUR, George Simion, a anunţat că încă un partid se alătură Alianţei AUR. Este vorba despre Partidul Naţional Conservator Român (PNCR) condus de europarlamentarul Cristian Terheş.
”Astfel, Alianţa AUR a ajuns la un număr de opt partide politice suveraniste”, precizează formaţiunea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ