Gheorghe Ştefan, după şase luni de arest: "Vor plăti toţi"

| 15 apr, 21:10

Gheorghe Ştefan, fostul primar din Piatra Neamţ, a fost eliberat după şase luni de închisoare, urmând să fie plasat în arest la domiciliu în dosarul Microsoft.

La ieșirea din arest, Gheorghe Ștefan a declarat că nu are nimic de reproșat procurorilor și că în cazul său justiția a fost corectă.

Justiția a fost corectă față de persoana mea. Procurorii și judecătorii m-au judecat corect și nu am ce să le reproșez. Ma gândesc că există o justiție divină și vor plăti toți după faptele și inima lor. Nu am dușmănie pe nimeni și cred că toți oamenii din România au realizat că toți cei care greșesc trebuie să platească. Eu am greșit, voi plăti. Am greșit că am avut încredere în oameni”, a declarat Gheorghe Ștefan.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins miercuri contestația DNA la decizia din 7 aprilie când s-a dispus arestarea la domiciliu a fostului edil. Astfel, Gheorghe Ştefan a fost eliberat din penitenciarul Rahova, unde a fost mutat din arestul Poliţiei Capitalei. 

Citeşte şi: DEFINITIV: Gheorghe Ştefan, eliberat din închisoare după 6 luni. Pinalti, plasat în arest la domiciliu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ