Gică Hagi, în topul mondial al decarilor în fotbal

| 27 feb, 2014

Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc, a fost inclus de revista oficială a FIFA, FIFA Weekly, în topul celor mai buni fotbalişti din lume care au evoluat cu numărul 10 pe tricou.

Hagi ocupă un onorant loc zece, într-o ierarhie în care argentinianul Lionel Messi e singurul jucător încă în activitate. În top se mai află doi brazilieni, un argentinian, doi francezi, un german, un italian şi un maghiar. „Hagi a fost cel mai mare jucător român. În afară de FC Barcelona, a fost decarul tuturor echipelor la care a evoluat”, notează FIFA Weekly. Clasamentul este următorul: 1. Edson Arantes do Nascimentos (Pele), 2. Diego Armando Maradona, 3. Zinedine Zidane, 4. Ferenc Puskas, 5. Michel Platini, 6. Roberto Rivelino, 7. Lionel Messi, 8. Lothar Matthaus, 9. Roberto Baggio, 10. Gheorghe Hagi.

Tag-uri: FIFA, hagi, messi
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ