Gică Popescu a anunţat oficial că doreşte scaunul lui "Naşul" Sandu de la FRF

| 04 iul, 2013

Fosutl mare internaţional Gică Popescu a anunţat că va candida la alegerile pentru şefia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal în 2014. Alături de el, în echipă, vor fi Gică Hagi, Bogdan Stelea, Ilie Dumitrescu şi Cristi Chivu, atunci când se va retrage.

 

 

Sloganul lui Gică Popescu este "Din nou împreună după 20 de ani!". Da, m-am hotărît, voi candida pentru şefia FRF. Am venit alături de cei care vor face parte din acest proiect. Cristi Chivu se va alătura acestei echipe în momentul în care va încheia cariera de jucător. Avem tot ceea ce este necesar să venim în fruntea fotbalului românesc. Avem ambiţie, avem experienţă, iubim culorile echipei naţionale. Venim să facem performanţă. Nu voi veni ca buldozerul în structurile Federaţiei. Sînt oameni competenţi care pot fi alături de noi", a spus Popescu.

El a adăugat că  porţile sînt deschise pentru toţi cei care au făcut performanţă în fotbalul românesc. "Vom fi primii care vor ridica mîinile sus dacă nu vom face performanţă. Gică Hagi şi Bogdan Stelea vor coordona departamentul tehnic, iar Ilie Dumitrescu va fi alături de mine pe parte administrativă", a mai spus Baciul.

"M-am simţit dator să fiu alături de el, pentru a-l susţine sa aiba succes. Vom readuce fotbalul românesc acolo unde trebuie. Voi rămâne alături de clubul şi academia mea. Îl voi ajuta pe partea tehnică (n.r. - pe Popescu). Nu o să am o funcţie clară, pentru că nu voi pleca de la clubul meu. Gică, contezi pe mine şi dacă vei câştiga să facem performanţă!", a spus Hagi.

Mircea Sandu a declarat de mai multe ori că se va retrage şi a reiterat acest anunţ. "Ştiam despre candidatura lui Gică Popescu, nu a fost o surpriză pentru mine. Nu e o noutate pentru mine, eu am anunţat că nu mai candidez. Gică Popescu anunţase că e interesat în mai multe rânduri şi azi a făcut declaraţia oficială. E foarte bine că are alături de el foşti colegi de echipă, oameni deja cu experienţă în administraţie şi în activitatea tehnică. Dacă vor avea nevoie de mine, uşa mea e deschisă, îmi pot bate oricând la uşă. E bine că se bazează pe susţinerea mea, ştiu unde mă găsesc, în clădirea de vizavi. Important e că Gică Popescu şi-a făcut deja un proiect de echipă, că se va apuca să lucreze deja la strategii. E un om indicat să conducă federaţia, şi cu echipa pe care şi-o face. Asta presupune un complex de activităţi, nu numai fotbalul", a declarat Sandu pentru Mediafax.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ