Gigantul APPLE se clatină. Utilizatorii noului iPhone 6 sunt ÎNFURIAŢI, telefonul are o mare problemă

| 24 sep, 2014

In ultimele zile, cei care au avut norocul sa puna mana pe noul iPhone 6 si-au dat seama ca trebuie sa aiba mare grija cu el, mai ales daca au ales modelul iPhone 6 Plus.

“E cea mai interesanta caracteristica a noului iPhone 6”, glumesc utilizatorii nemultumiti de lipsa de rezistenta a noilor smartphone-uri Apple.

Noile smartphone-uri Apple se indoaie foarte usor in buzunar. Abia aparut in Romania, telefonul ar putea sa le puna aceleasi probleme si utilizatorilor de la noi.

E doar ultima nemultumire adaugata la valul de plangeri ale fanilor Apple, legate atat de telefoanele propriu-zice cat si de sistemul de operare iOS 8, care a fost deja instalat pe aproape jumatate din device-urile compatibile.

Problema sta in carcasa din aluminiu a iPhone 6. Aceasta se deformeaza usor, desi ar trebui sa reziste foarte bine. Unii dintre cei au cumparat iPhone-ul 6 s-au trezit cu el indoit dupa doar cateva ore in care l-au tinut in buzunarul din fata al pantalonilor.

Intre timp, pe Youtube au aparut si primele teste de maleabilitate. Iar concluzia e dezamagitoare: ai toate sansele sa te trezesti ca-ti scoti din buzunar noul iPhone 6 Plus indoit. Cei care au facut testul ca nu e normal ca un telefon mai mare sa aiba astfel de probleme, dar maleabilitatea exagerata a lui iPhone 6 Plus va genera un val de plangeri. Cei care au patit asta si-au adunat nemultumirile pe Twitter, sub hashtag-ul #BendGate. Imediat, au aparut si primele glume.

Mai multe, pe yoda.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ