Iubitorii de tehnologie au motiv de bucurie. Astăzi se lansează iPhone6

| 09 sep, 2014

Fanii Apple şi presa internaţională aşteaptă astăzi, cu nerăbdare, lansarea noii generaţii iPhone 6. Telefonul va fi prezentat diseară, la ora 20, la Flint Center din Cupertino, California, locul în care Apple a lansat în urmă cu 30 de ani primul computer Mac.

Noul iPhone 6 va fi lansat, cel mai probabil, în două variante de ecran, una cu diagonala de 4,7 inchi şi alta cu ecran de 5,5 inchi. Cel de-al doilea model va reprezenta prima incursiune a Apple pe nişa phablet, acolo unde Samsung deţine supremaţia cu al său Galaxy Note.

IPhone 6 va avea un design bazat pe aluminiu, iar colţurile vor fi rotunjite pentru a se simţi mai confortabil în mână.

Ecranul, cu rezoluţie Full HD, va fi acoperit cu safir, mai rezistent decât Gorilla Glass, soluţia care este folosită pe majoritatea telefoanelor de top din ziua de azi.

iPhone 6 va avea un procesor A8 mai rapid şi care va consuma mai puţină energie, o baterie mai mare, senzor de citire a amprentei şi o cameră despre care surse din piaţă spun că ar putea fi un Sony de 13 MP.

GadgetReport.ro anticipează că Apple va prezenta un serviciu de plăţi prin intermediul dispozitivelor mobile, în parteneriat cu mari furnizori de servicii de plăţi electronice.

Mai multe amănunte şi imaginile video cu noul smartphone le vedeţi pe GadgetReport.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ