Gigantul german Deutsche Telekom cumpară operaţiunile RCS&RDS din Slovacia

| 21 mai, 2013

Slovak Telekom, o divizie a gigantului german Deutsche Telekom (DT) - proprietar indirect al Romtelecom şi Cosmote Romania, a ajuns la un acord cu compania românească RCS&RDS pentru preluarea operaţiunilor de cablu şi satelit TV ale firmei din Slovacia.

În urma mai multor negocieri, reprezentanţii Slovak Telekom au ajuns la un acord pentru preluarea Digi Slovacia. Tranzacţia are nevoie de acordul autorităţilor pentru a putea fi incheiată, iar valoarea acesteia nu a fost încă dezvăluită, informează Mediafax.

Cele doua parţi au ajuns la un acord pe 14 mai, iar Slovak Telekom va prelua 100% din acţiunile Digi Slovacia. Achiziţia va întări poziţia Slovak Telecom pe piaţa de servicii TV. Compania românească are circa 270.000 de clienţi pe piaţa de internet şi televiziune prin satelit şi cablu din Slovacia.

Slovak Telekom are circa 180.000 de clienţi pentru serviciile TV prin fire de cupru, fibră optică şi satelit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ