Procesul lui GIGI BECALI s-a terminat, urmează SENTINŢA

| 31 mar, 08:07

Procesul lui Gigi Becali s-a încheiat urmând ca magistraţii să dea o decizie. Latifundiarul se află în fața celui mai greu examen al vieții. Aflat în închisoare  de aproape doi ani, Gigi Becali ar putea părăsi închisoarea, în cazul în care magistraţii de la Tribunalul Constanţa vor respinge recursul formulat de procurorii DNA, împotriva eliberării condiţionate a acestuia.

 

La 6 martie, Gigi Becali a obţinut acordul magistraţilor de la Tribunalul Medgidia. Chiar dacă procurorul de ședință a declarat că Becali poate fi eliberat condiționat,  la numai câteva ore, DNA a formulat recurs la această decizie.  Pe 11 martie, judecătorii  au anunţat data la care vor judeca acest recurs, respectiv 31 martie.

Fixarea termenului la sfârşitul lunii l-a determinat pe Gigi Becali să anuleze o intervenţie chirurgicală pe care o avea programată pe 27 martie, în Germania. Totuşi, patronul Stelei a avut parte de câteva zile libere în acest interval de timp, oferite de conducerea Penitenciarului Poarta Albă, el mergând în weekend la slujba de duminică, dar şi la un mall din Bucureşti.

Gigi Becali a fost condamnat în mai 2013 la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar în timpul în care a stat după gratii a scris două cărţi şi a muncit la Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi, acestea fiind şi argumentele în favoarea eliberării sale condiţionate.

Procurorii Direcţiei Naţionalei Anticorupţie le contestă însă pe amândouă, susţinând că ultima sa carte, "Becali şi Steaua", pentru care a câştigat 30 de zile de muncă, nu este o lucrare ştiinţifică.

Citeşte şi: DARIUS VÂLCOV, audiat din nou la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:35
gina
oferta de lucru
Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ