PERCHIZIȚII în București și Galați: peste 120 de polițiști caută persoane care au primit ilegal indemnizații pentru copii

| 31 mar, 08:39

Peste 120 de poliţişti bucureşteni şi gălăţeni efectuează marţi dimineaţă 21 de percheziţii în Capitală şi în judeţul Galaţi, într-un dosar privind săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune, în vederea acordării în mod ilicit a indemnizaţiei de creştere a copilului.

 

De asemenea, poliţiştii urmează să pună în aplicare 68 de mandate de aducere, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit DGPMB, în perioada februarie - martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 1 au documentat activitatea unui grup nestructurat, format din 31 de membri, specializat în săvârşirea de infracţiuni de înşelăciune, potrivit Agerpres.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că membrii grupului, fără a fi angajaţi ai vreunei societăţi comerciale, au folosit adeverinţe de venit falsificate, pentru a induce în eroare reprezentanţii unor instituţii publice abilitate, în scopul acordării în mod ilicit a indemnizaţiei de creştere a copilului.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin săvârşirea faptelor este estimat la 1.100.000 de lei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 09:09
ela
JOB-UL MOMENTULUI
Doriti sa va alaturati unui proiect de lucru online, pentru piata nationala si internationala? Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ