Gigi Becali, decizie de ultima oră: RENUNŢ la ea!

| 18 mar, 20:28

Finanţatorul roş-albaştrilor i-a promis mamei sale că după ce va ieşi din închisoare se va retrage aproape definitiv din viaţa publică, urmînd să renunţe la politică şi chiar la susţinerea directă a partidului său de suflet PNG. Totodată, latifundiarul din Pipera a spus că va mai rămâne momentan în lumina refectoarelor doar ca patron al Stelei, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali,unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa Stelei din ultimii 13 ani mai are aproape două săptămîni pînă să afle dacă va ieşi din închisoare, atunci cînd, pe data de 31 martie, la Tribunalul de la Constanţa, se va judeca apelul procurorilor la eliberarea condiţionată obţinută de acesta la Instanţa de la Medgidia. Însă, pînă atunci, mama lui Gigi Becali, Alexandrina Becali, 83 de ani, trăieşte la cote maxime în aceste zile. Mama patronului Stelei a declarat pentru Fanatik.ro că a avut o discuţie şi o mare rugăminte către fiul său pe care acesta a şi acceptat-o.

Gigi, te rog atunci cînd o vii acasă să renunţi la viaţa publică şi nu mai vreau să faci politică. Renunţă la PNG şi la tot. Ştiu că ai pus mult suflet în tot ce ai făcut, dar politica te-a băgat în puşcărie. Ai trei fete acasă şi o familie minunată. Fă lucrul ăsta pentru noi. Mai ai şi echipa aia de fotbal pe cap. Este de ajuns cu atîtea probleme”, i-a spus mama lui Gigi Becali fiului său.

Ţînînd cont că tot ce spune mama lui este sfînt pentru el, latifundiarul din Pipera i-a promis acesteia că va renunţa la tot ce i-a cerut. “Gata mamă! Stai liniştită că o să mă retrag. Nici eu nu mai vreau ca numele să ne fie tîrît şi terfelit în mocirla asta. Ştiu că aţi suferit mult, însă te asigur că m-am schimbat mult în spatele gratiilor. O să renunţ la politică şi aproape de tot la viaţa publică. Însă momentan nu pot renunţa la Steaua. Voi face acest lucru doar cînd voi considera eu. Însă la politică îţi garantez că voi renunţa”, i-a promis Becali mamei sale.

Citeşte şi: Gigi Becali află pe 31 martie dacă va fi eliberat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ