GIGI BECALI despre datoriile pe care le are la STAT: "Nu este nimic adevărat"

| 18 mai, 15:50

După ce reprezentanţii ANAF au publicat lista de fizice cu datorii la stat pe care figurează şi Gigi Becali, care are restanţe de 3,99 milioane lei, patronul Stelei a vorbit la un post TV despre această problemă.

Omul de afaceri neagă faptul că ar avea vreo datorie la ANAF, susţinând că nu este posibil să dai zeci de mii de euro oamenilor nevoiaşi şi să ai datorii la stat.

"Eu ajut oameni nevoiaşi în fiecare zi, le dau zeci de mii de euro, nu pot să fac asta şi să am datorii la stat în acelaşi timp. Eu nu sunt hoţ, vă spun sincer. Este unul din păcatele capitale, iar eu sunt un om credincios. Atunci când este statul hoţ, e cu totul altă problemă. Mai ales că ANAF-ul este un fel de stat în stat, iar acest lucru nu este deloc bun pentru ţară. Eu ştiu legea pentru că am afaceri şi am fost nevoit să o învăţ", a spus Gigi Becali la România TV.

 

Pe listă figurează 187.230 debitori, care au de plată 3,4 miliarde lei, inclusiv din activităţi independente sau profesii libere. Din totalul acestora, Fiscul poate recupera la acest moment circa 2,3 miliarde lei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ