Gigi Becali, din nou în faţa instanţei: "Nu simt nicio presiune, eu sunt scăpat!"

| 31 mar, 11:41

Gigi Becali a ajuns din nou, astăzi, în faţa instanţei, la Curtea de Apel, în urmă cu puţin timp.

Patronul Stelei va fi audiat, astăzi, în dosar în care apare şi numele lui Puiu Popoviciu. Gigi Bacali a mai fost audiat ca martor acest dosar în care omul de afaceri Gabriel "Puiu" Popoviciu a fost trimis în judecată în legătură cu retrocedarea a două terenuri din zona Băneasa, conform rtv.net.

"Citesc, l-am citit de două trei ori, mi-am adus aminte. Nu mi-a citit nici judecătorul şi procurorul, nu e nicio presiune, dacă era vă spuneam.  Eu nu sunt procuror ca să motivez sau să aduc probe. Denunţul meu nu are nicio importanţă pentru că infracţiune lor este de abuz în serviciu care se demonstrează tehnic prin acte, prin încălcări de lege. Spun, ce am spus atunci, că nu pot să spun că cea am semnat nu e semnătura mea. Nici nu este în defavoarea lor, nici în favoarea, pentru că actele care îi incriminează pe ei sunt la dosar. Sunt scăpat că am dat declaraţie de suspect la procuror, şi am cerut copie. Nu au pentru ce să mă mai cheme, eu sunt la dispoziţia justiţie," a spus Gigi Becali, la Antena Stars.

Vezi imagini şi urmăreşte declaraţiile lui aici.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ