Gigi Becali, la DNA: Băsescu m-a băgat la puşcărie, dar tot mă uit la el. Morar nu face 2 bani

| 11 mar, 15:32

George Becali a fost chemat la DNA, pentru audieri. Finanţatorul echipei Steaua, George Becali, este audiat  în dosarul în care este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, în legătură cu declaraţiile pe care le-a dat în dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu.

Audierea are loc după ce George Becali le-a solicitat procurorilor acest lucru, au declarat  surse judiciare.

"Unii care se aşteaptă ca Becali să ajungă la puşcărie iar să îşi pună pofta în cui. Gelozia, invidia, duşmănia, asta e la oameni. Am şi eu păcatele mele. Declaraţii, am dat două. Da, mi le aduc aminte şi mi le menţin. Şi dacă nu îmi aduc aminte, nu îmi aduc. La «Valiza» am recunoscut eu tot, am spus, da, am vrut să dau bani că am vrut să joace corect. Valiza o recuperez după ce o să vină câştigul de la CEDO", a declarat George Becali la intrarea la audieri. Întrebat despre declaraţiile pe care le-au făcut politicienii despre el, George Becali a precizat : "Nu trebuie să îmi ia apărarea domnul Băsescu, pentru că Sfântul Vasile cel Mare a zis că adevărul nu are nevoie de apărare. Am venit singur, nu am nevoie de avocat. Băsescu m-a băgat la puşcărie dar tot mă uit la el. E dat naibii. Când nu îi convine de Kovesi zice că dă prea multe declaraţii, când îi e frică, o preţuieşti. O compară cu Morar al lui. Păi, Morar nu face nici doi bani".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ