Gigi Becali se întoarce la închisoare

| 30 dec, 2014

Gigi Becali şi-a încheiat perioada de permisie a lui Becali, astfel că acesta trebuie să se reîntoarcă marţi după gratii. Gigi Becali şi-a petrecut Crăciunul alături de familie, Revelionul urmând să-l facă alături de ceilalţi deţinuţi de la Poarta Albă.

Gigi Becali trebuie să se întoarcă marţi, cel târziu la ora 12.00, la Penitenciarul Poarta Albă, acestuia expirându-i permisia de cinci zile care i-a fost acordată pentru sărbătoarea Crăciunului.

În scurta perioadă pe care a petrecut-o în libertate, Gigi Becali a părăsit destul de rar reşedinţa sa din Pipera. Potrivit România TV, el a fost luni la palatul din Aleea Alexandru, unde a stat de vorbă aproximativ două ore cu vărul său, Virgil Becali, cei doi discutând cel mai probabil aspecte ce vizează echipa de fotbal Steaua. De asemenea, zilele trecute el şi-a însoţit soţia la cumpărături, într-un mall din Capitală.

Gigi Becali va petrece Revelionul după gratii, alături de ceilalţi deţinuţi de la Penitenciarul Poarta Albă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
30 dec, 2014
moshu
Gheorghe Becali în momentul de față n are decât să se bucure,,,va ajunge ...mare....fiecare înțelege ce vrea

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ