GIGI BECALI se retrage iar din viața publică: Vreau ca viața mea să i-o dau lui Hristos. Vând tot

| 18 sep, 12:39

Gigi Becali a anunțat vineri, într-o conferință de presă, că vrea să renunțe din nou la viața publică.

De asemena, latifundarul a mai precizat că vrea să vândă tot, dar nu și Palatul, cum s-a scris prin presă. Despre Steaua, Becali a spus că o va vinde doar dacă nu face bani.

"Când am ieșit din temniță am promis familiei mele că ies din viața publică. Să mă ierte că nu m-am ținut de cuvânt. Știi viața asta publică are o dulceață, o mreajă care te fură, mai ales voi la televiziune. Ca la spovedanie, cad și mă ridic. Am păcătuit. Acum vă spun: nu mai veniți după mine la biserică că nu mai răspund", a spus Becali.

Latifundarul a precizat și două motive pentru care vrea să iasă din viața publică: nu vrea să-și piardă puterea duhovnicească și nu vrea să mai dea motive să i se facă dosare penale.

"Primul motiv - mi-au spus și sfinții părinți pe muntele Athos, ai grijă să nu cumva să pierzi din puterea duhovnicească pe care ai dobândit-o în temniță. Eu vrea să termin cu viața publică pentru că vreau ca viața mea s-o dau lui Hristos.

Al doilea motiv, este adevărat că am și o teama de altele lucruri. Deși eu am spus așa: când eu ies din temniță, o să dureze un 1, 2, 3 ani, dar o să vând tot. Poate Steaua s-o țin dacă câștigă bani. 

Eu nu mai am nevoie de belele. Vreau să trăiesc liniștit, să-mi văd fetele măritate și să-mi cresc nepoții. Am prea mult, nu am ce face cu ele.  Am vândut lui Nea Mitică un teren, i-am spus că nu semnez eu, a semnat nepotul meu prin împuternicire. Dacă nu faci nimic, nu mai poate să facă nimeni dosar. Din nimic nu poți face pușcărie. 70-80% din averea mea o dau Bisericii și pe la spitale"
, a spus Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ