Gigi Becali, transportat de urgenţă la spital

| 27 feb, 2014

Starea lui Gigi Becali este din ce in ce mai rea. El a ajuns din nou la spital, joi dimineata, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana.

Gigi Becali a fost transportat la Spitalul de Urgenta Constanta, unde i s-a facut un nou set de analize, acesta s-a simtit rau si a fost transportat de urgenta la spital, unde a stat peste o ora si jumatate la sectia de neurochirurgie.

Avocata lui Gigi Becali, Maria Vasii, se pregateste sa faca recurs impotriva deciziei luate de magistratii care au hotarat sa nu ii intrerupa pedeapsa finantatorului stelist ca sa mearga in strainatate ca sa se opereze.

El a mai fost si sambata trecuta la Spitalul din Constanta, cand a suferit un atac de panica, deoarece a avut un picior semiparalizat timp de doua ore. Medicii care l-au consultat pana acum au ajuns la concluzia ca Gigi Becali sufera de hernie de disc cervicala.

Gigi Becali a cerut intreruperea pedepsei pentru a se putea opera in strainatate, insa magistratii i-au respins cererea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ