Gigi Becali: Vor să mă facă, mi-e frică să nu pățesc la fel ca George Copos

| 01 apr, 09:36

Temerile patronului stelist în privința sentinței de marți, de la Tribunalul Constanța, s-au adeverit! Becali le-a declarat apropiaților cu cîteva zile înainte de verdictul instanței de judecată că i s-a transmis că se dorește reținerea sa în continuare. “Vor să mă facă, mi-e frică să nu pățesc la fel ca George Copos“, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

După ce luni a ieșit la muncă în cadrul Academiei Gheorghe Hagi și a plecat cu speranța că seara respectivă va fi ultima dintr-un șir de 680, soarta și starea lui Becali s-a schimbat la 180 de grade după ce Tribunalul Constanța a amânat pentru 3 aprilie sentința în privința eliberării sale.

Decizia vine să confirme temerile lui Becali, care în zilele libere primite din partea Penitenciarului Poarta Albă le-a dezvăluit apropiaților că va avea aceeași soarta lui George Copos. “Vor găsi diferite mijloace prin care să își construiască motivarea, vor spune că nu am îndeplinit suficiente cerințe pentru a fi eliberat. O să pățesc precum Copos”, a fost teama lui Becali, împărtăşită apropiaților.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ