Gigi Becali, vorbeşte în exclusivitate de după gratii: Am uitat cine era fostul Becali

| 25 dec, 2013

Gigi Becali a oferit în exclusivitate pentru România TV un interviu din spatele gratiilor. Latifundiarul din Pipera este revoltat din cauza faptului că nu a obţinut aprobarea de a părăsi Penitenciarul Poarta Albă în perioada sărbătorilor.

Gigi Becali a ratat şansa de a fi evaluat de comisia de la penitenciarul Poarta Albă, pentru a obţine permisiunea de a merge acasă de Crăciun. Fostul europarlamentar a început prea târziu să se implice în activităţile desfăşurate în închisoare, aşa că mai are de aşteptat până să primească recompensa mult dorită.

"Scrie în lege că trebuie să-mi dea 30 de zile libere pe an. M-am comportat frumos, am respectat toate legile voastre, am intrat în toate programele de reeducare. Daţi-mi şapte zile, daţi-mi una să-mi văd nevasta şi copiii. Aici e durerea, în rest nu am nicio treabă. M-am acomodat în trei secunde şi acum sunt deţinut, am uitat cine era Becali. Eu m-am învăţat cu puşcăria imediat", a declarat Gigi Becali pentru RomâniaTv.net.

Prin urmare, Gigi Becali şi-a petrecut noaptea de Crăciun vorbind la telefon cu soţia sa, pe care a încurajat-o şi căreia i-a spus că, deşi nu este acasă, vrea ca fiicele lor să se bucure de toate cadourile pe care şi le doresc.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit şi ce va face după ce îşi va ispăşi pedeapsa.

"Când voi ieşi de aici ţelul şi misiunea mea va fi mântuirea neamului. Nu mântuire materială, ci spirituală", a declarat Becali.

Deşi este departe de familie, Becali încearcă să-şi ducă cu demnitate pedeapsa până la capăt, deşi recunoaşte că are momente de slăbiciune.

"Eu nu plâng. Am plâns pentru un băiat care vorbea la telefon cu maică-sa şi a început să plângă şi am plâns şi eu de ce îi spunea lu maică-sa", a mărturisit Gigi Becali, potrivit RomâniaTv.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ