Gimnastică aerobică: România a obţinut două victorii la Cupa Mondială din Azore

| 13 mai, 2013

România a obţinut două victorii la Cupa Mondială de gimnastică aerobică, prin Andreea Bogati şi Cristian Iordan la proba de perechi şi Anca Surdu, Andreea Bogati, Corina Constantin la trio.

După cum informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Gimnastică la aceste succese se adaugă şi poziţia secundă a Corinei Constantin (individual) şi locul 4 obţinut de Cristian Iordan, în competiţia băieţilor.

Teatrul Micaelense din cadrul Centrului Cultural şi de Congrese din Ponta Delgada (arhipelagul Azore) a găzduit a treia ediţie portugheză a Cupei Mondiale de Gimnastică aerobică.

La concurs au participat gimnaşti şi gimnaste din zece ţări, între care şi România prezentă cu patru sportivi: Corina Constantin (individual şi trio), Anca Surdu (trio), Andreea Bogati (perechi, trio), Cristian Iordan (individual şi perechi), sub conducerea antrenoarei Maria Fumea.

Concursul a reprezentat o etapă importantă de pregătire pentru cea de a 9-a ediţie a Jocurilor Mondiale de gimnastică aerobică şi ritmică, de la Cali, în Columbia, programate în această vară.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ