Gmail şi Google Drive nu au putut fi accesate în mai multe ţări

| 20 aug, 12:01

Serviciile Gmail şi Google Drive au fost inaccesibile, joi, în mai multe ţări. Utilizatorii au raportat că nu pot accesa pe lângă serviciile menţionate şi Google Meet şi nu au putut încărca fişiere noi în cloud.

Mii de utilizatori, în special din India, dar şi din SUA, Australia, japonia şi Malaezia s-au plâns că nu au putut accesa o serie de servicii oferite de Google. Dacă unii useri spuneau că nu se pot autentifica în conturile de Gmail, alţii au raportat că nu li se afişează noile e-mail-uri sau nu pot adăuga ataşamente.

Compania de monitorizare DownDetector a sesizat rapoartele de eroare în jurul orei 04.40 GMT, iar Google a recunoscut existența acestor blocaje, spunând că investighează problema. “Vom oferi o actualizare până la 8/20/20, la 1:30 PM (IST), când ne așteptăm să rezolvăm problema”, a transmis Google, potrivit stirileprotv.ro.

Peste două miliarde de utilizatori se bazează pe aceste servicii, a raportat Google în luna martie a acestui an.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ